Agenda

Vanwege de Covid-19 maatregelen en richtlijnen van het RIVM is het niet verantwoord om op 27 maart elkaar te ontmoeten op sterrenwacht Sonnenborgh. De bijeenkomst gaat echter wel door via Zoom.

27 maart 2021 om 14 uur via Zoom

 

Het voorlopige programma:

- ontmoeting
- jaarvergadering. De boeken van 2020 en 2019 worden verantwoord naar de leden.
- waarneembespreking. Deze zal niet zo uitgebreid zijn want de zon vertoont weinig activiteit. Maar het lijkt erop dat de zon zich weer begint tet roeren, dus ...
- virtuele rondleiding door sterrenwacht de Tiendesprong met uitleg hoe de zonnewaarneming in zijn werk gaat. Bij helder weer zal het mogelijk zijn om achter uw scherm de actuele zon vanuit de sterrenwacht te zien.
- vragen(uurtje) en korte items
- afsluiting rond 16 uur

Wanneer u geen lid bent van de werkgroep zon, maar wel de bijeenkomst bij wilt wonen, stuur dan een mail naar de secretaris Nico Heijblok (mailadres in colofon).

Leden ontvangen een mail met daarin de inlogcodes (en het telefoonnummer van Ton) voor deze bijeenkomst. Omdat er gebruik gemaakt wordt van de gratis versie van zoom, mag er slechts 40 minuten van de dienst gebruik gemaakt worden. Dit wordt als volgt opgelost:

- er zijn 4 blokken ingepland
    - blok 1: van 13:45 tot 14:25 uur
    - blok 2: van 14:30 tot 15:10 uur
    - blok 3: van 15:15 tot 15:55 uur
    - blok 4: van 16:00 tot 16:40 uur

U ontvangt voor ieder blok een inlogcode en wachtwoord. Bij de eerste keer dat u van Zoom gebruik maakt moet u toestemming verlenen (als u geen account bij Zoom hebt).

Ton Spaninks zal als gastheer optreden en de mogelijkheid geven voor het delen van schermen.